Most kezdtem a kóstoltatást (almával), de nem nagy sikerrel. Mikorra fogja megszeretni, egyáltalán milyen almával próbálkozzunk? Kanálból evés mikor sikerül úgy, hogy nem tolja ki a nyelvével (vagy azért tolja ki, mert nem ízlik)?
Szia!
Ezzel bajlódunk,mi is. A világ összes almáját kipróbáltuk,de csak anyit értem el vele,hogy hunyorgott,pofákat vágott szegénykém. És láss csodát,a tescoba lehet 4 db-os jonagold almát kapni,azt félbe vágom,be a sütőbe,letakarom alufóliával,és puhára sütöm.Azt eszi,nagyon fini édes fajta alma! Próbáljátok ki.
11 hós lányom a mai napig nem nagyon szerti az almát, inkább a barck, banán, körte.
.
előző
nem kell ennyire mereven ragszkodni az alma- krumpli-hoz, lehet kapni finom édes körtét is.
Golden, jonagold, jonatán - nekünk ezeket ajánlotta a gyerekorvos. Én goldent adok és szereti.
A kislányomnak kb 5-6 nap volt, amíg megtanult kanállal enni, először ő is csak kitologatta a nyelvével a pépet, nem tudta hogy kell enni. Nagyon aranyos volt. Kitartás, meg kell tanulnia!
Köszi a válaszokat Lányok! Lányom 5 hónapos és mivel kezd elmenni a tejem, ezért vágtunk bele!
Akkor megpróbálom a goldent, meg én is kísérletezem a párolással-sütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!