Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 31. -én lesz a kisfiam 7hò...

31. -én lesz a kisfiam 7hòs. Adatok neki baba joghurtot?

Figyelt kérdés

Kòstoltatni kell azt is? Már egyszer kétszer ha mi ettünk akkor egy kis nyalatot kapott belőle

Semmi baja nem lett tőle.

2014. dec. 28. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Címkéjük szerint - úgy emlékszem - 6 hónapos kortól adhatók a babajoghurtok, tejdesszertek. De én is csak később mertem adni először, minimum 7 hónapos korában, de lehet, még később. Kérdeztem a védőnőt, nem nagyon tudott érdemben hozzászólni, mivel ő sokkal később javasolta volna a tejtermékeket, de látva a címkét, végül "jóváhagyta". Igen, én kóstoltattam ezeket is.
2014. dec. 28. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen kell kostoltatni, sőt ezeket kell igazán. Én nyolc hónaposan adtam először sajtot, majd túrót és utána joghurtot. Én láttam olyan négy hosnak szánt bebiételt is, amiben volt tej. Akkor adtam volna azt is? Raersz még, hova sietsz?
2014. dec. 28. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A babajoghurtot felejtsd el, sima natujoghurtot adjál aminek a fele nem cukor.
2014. dec. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!