Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kisfiam nem iszik....

8 hónapos kisfiam nem iszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar csak reggel es este kap tapszert,delelott gyumolcsot delben fozeleket es delutan tejpepet. Eddig nagy nehezen aventes csoros poharbol (szelep nelkul) ivott valamennyit,de napok ota nem fogadja el.igy eleg keves a folyadekbevitele. Jart valaki igy? Mivel ptobalkozzak? Kanalbol sem fogadja el.
2014. dec. 28. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Cumisüvegből nem iszik?
2014. dec. 28. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem dől össze a világ, tél van, hideg, sokan isznak keveset. Ha kánikula lenne, azt mondanám, itasd bárhogyan, de így nem hal bele.

Gyümiben, főziben van folyadék. Etesd több gyümölccsel, az is alternatíva.

2014. dec. 28. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem iszik cumisüvegből sem. Azért volt a csőrös pohár.
2014. dec. 28. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A mi fiunk se nagyon ivott ennyi idősen még. Egy éves kora után kezdett rendesen inni. Nem tudjuk az okát. Mi nem erőltettük, ha akart ivott, ha nem, hát nem. Szomjan nem hal egy gyerek, ha van lehetősége inni.
2014. dec. 28. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi ugyanígy vagyunk, 9 hónapos a kisfiunk. Én is nagyon aggódtam, ezért tanácsadáson mondtam is a dokinak. Ugyanazt mondta, amit 2es írt. Télen ez a babáknál nem gond, a gyümiben, főzelékben lévő folyadék elég nekik. Ne aggódj! Mi is kidobtunk egy csomó pénzt fölöslegesen mindenféle itató alkalmatosságokra. Hamarabb kellett volna megkérdeznünk a dokit ;)
2014. dec. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!