SOS! Hőemelkedés? A digitális lázmérőm sajna nem mér valami jól, egyszer 38 másodjára 37.7 popsiban mérve (nem vontam le a fél fokot).4 hónapos a kislányom, ma kapott reggel oltást.
A digitálisat egyszerűen utálom!
De szerencsére ez csak hőemelkedés mindkét esetben, nem kell csillapítani, oltás után ez normális. (Persze ha feljebb megy 38,5-ig a nem levont, adhatsz neki valamit)
Holnapra jobban lesz.
Köszönöm!
Holnap veszek normális hőmérőt!!!!
Nekünk 250 Ft-os van, valami vásárban vettem és jól mér. Normálisat nem tudsz venni (bár nem tudom mit értesz normális alatt) mert higanyos nincsen, amit meg most árulnak mondta a gyógyszertáros hogy sorba viszik vissza, mert nem tudja mi van benne a higany helyett, de nem működik jól.
Egyébként pedig ez valóban nem láz sem a 38 sem a 37,7, mégcsak hőemelkedés sem ekkora babánál. De nekem a kicsit például már a 37.2 nagyon ki tudja készíteni, Sír folyamatosan, tűzforró (ezt mondjuk nem értem miért), és sokat alszik, úgyhogy nála már ezt csillapítani kell. A nagyobb 39-nél még vígan van, de azt meg azért csillapítom, mert 39.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!