Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő alatt kapatódik el...

Mennyi idő alatt kapatódik el egy baba?

Figyelt kérdés
5hetes és rájött sztem ha sír kiveszem és magam mellett altatom.Két napja nem akar a kiságyában aludni ezzel kínlódok.Ti mit tudtok javasolni?
2008. aug. 18. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Minél előbb szoktasd vissza:-)

Ilyenkor már tudják, hogy nekik mi a jó, és ki is harcolják-ha hagyod.

Döntsd el, mit fogsz megengedni a babádnak és mit nem, és ehhez ragaszkodj.

A visszaszoktatás nehéz, sírni fog pár napig, max 2 hétig, de aztán rájön, hogy ha nem veszed fel, kár sírnia...

2008. aug. 18. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Hu,mind a hadseregnél,hadd sírjon az a gyerek...

Nálunk is ez volt próbáltuk hogy majd elalszik de végigüvöltötte az egész éjszakát! Így mi se aludtunk semmit másnap majd összeestem a fáradságtól...Egyébként meg a picinek szüksége van rád melletted biztonságba érzi magát miért baj ez?

2008. aug. 18. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez őrület!

Egy pici babát nem lehet így elkapatni! Ráááád van szügsége az anyai melegre. Majd vissszaszoktatod ha nagyobb lesz!!!!

2008. aug. 18. 15:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Anyukám is ezt mondja,hogy a baba le fog szeparálódni magától ha majd igényli.Állítólag az öcsém is ilyen anyás volt mint most az én kisfiam,csak nem tudom mennyire egészséges ez,ha csak velem alszik,mert nem kellene megatnulni egyedül is elaludni?Így nem tudunk majd sehova elmenni vele,mert nem fog elaludni nélkülem nem?
2008. aug. 18. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
jah és sírtatni nem akarom,mert így is megpattant egy ér a szemébe,hogy ettől vagy attól,hogy belekapott-én nem síratom.Tény ,hogy nekünk nem is sírós a babánk szerencsére-amikor sír akkor baja vam ezt megfigyeltük már...
2008. aug. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!