Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb blődség,...

Mi volt a legnagyobb blődség, amit babával kapcsolatban tanácsoltak nektek?

Figyelt kérdés

Karácsonyi vacsorán tágan vett rokonság volt itt. Baba fél éves, forog, kúszni kezd, ülni még nem tud.

Amin magamban jókat röhögtem, de teljesen komoly tanácsként elhangozott:

"Ha sétáltatjátok (mármint két lábra állítva), akkor pár hét, és tud menni."

"Lassan elkezdhetnétek bilire szoktatni, minek már pelenkázni."

2014. dec. 26. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A szem dolog tényleg nem hülyesség. Nem szabad a babáknak felfelé nézni, mert feladhat a szemük. Nekem a kórházban mondta a csecsemős.
2014. dec. 27. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
felakadhat bocsi
2014. dec. 27. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem azzal borítanak ki, hogy nem szabad felvenni, ha sír. Majd egy idő után nem fog sírni és így erősödik a tüdeje.
2014. dec. 27. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet nem jo a szemenek ha sokaig felfele nez de hova akad fel? :) mibe?
2014. dec. 27. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Jaaa igen a legjobb h.erosodjon a tudeje :)))) majd jobban ossze tudnak huzodni a legholyagocskak vagy mi???:)))
2014. dec. 27. 11:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Amikor anyatejes babám 1-2 hónapos korában naponta még kb 4-5ször kakilt, anyós az egyik kakilás után közölte, hogy ne tegyük tisztába mert pár óra múlva úgyis újra fog... Kérdeztem tágra nyílt szemekkel hogy akkor "pár" óráig álljon a sz*rban a gyerek? Azt mondja nem lesz attól semmi baja (közben sír a gyerek, mert kakis a pelusa)...
2014. dec. 27. 12:13
 17/19 anonim ***** válasza:
4 hónapos csak anyatejes babómnak 3. napja nem volt széklete (ami tök normális ugye). Anyós azt mondta, hogy csináljunk beöntést neki... Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől.
2014. dec. 27. 14:20
 18/19 anonim ***** válasza:
3 napos baba már ehet tejberizst. Most 4 hónapos a fiam és már mindent kéne ennie.
2014. dec. 29. 08:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem anyósom idegesített fel párszor, enyém megtömte diós sütivel, igaz már 1 éves volt. (állítólag neki sütötte a diós sütit)
2014. dec. 30. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!