4 Hónapos babának székletlazító?
Figyelt kérdés
Tápszeres a babám és most váltottunk másik tápszerre. De ettől nagyon sűrű a széklete és nem is tud kakilni. Mit adhatok neki?2010. febr. 3. 16:26
1/7 anonim válasza:
Laevolac szirup vagy cukros kamillás tea. Ezek szoktak segíteni.
2/7 anonim válasza:
Laevolac szirupot tegyél bele a tápiba reggel. talán pár korty almalé is segíthet ha úgy gondolod már belefér
3/7 anonim válasza:
Szia!
A hashajtót se adhatod egy életen át, mert a másik tápszertől nehezebben kakil!
Egyik megoldás egy másik fajta tápszert kipróbálni.
Másik megoldás inkább őszilét adjál, az biztos lazítani fog a pocakján és nem csinál annyi savat, mint az alma!
De az almalé is tökéletes, de nekem a gyerekorvos az őszilét javasolta elsősorban, mint az almát!
Boldog babázást kíván egy 20 hónapos kislány anyukája aki 29 hetes kismama is.
4/7 anonim válasza:
Szia! kamillatea segít, de inkább cukor nélkül.
5/7 anonim válasza:
Kamillatea, de én cukor nélkül adtam.
6/7 anonim válasza:
Milyen tápszert etettek? Nekünk a Milupa HA konkértan szorulást csinált, a Beba HA sokkal jobb.
7/7 A kérdező kommentje:
Beba Ha/Ra
Próbálkozom....
Köszi Nektek.
2010. febr. 4. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!