Miért hadakozik evés közben a babám?
Figyelt kérdés
Kb egy hete úgy kell belediktáli a kaját, mert nem hajlandó enni. 3 hónapos 6500 g (4200-vel született). Végig alussza az éjszakát és reggel is csak 60-70 ml-t eszik, aztán elkezd kapálózni, sírni, végül lefektetem az ágyra és úgy nagy nehezen fél óra alatt megeszik 120-130 ml-t. De ez a maximum, amit bele tudok diktálni. A gyerekorvos nem mondd semmit, csak azt, hogy akkor hívjam, ha nem hízik a baba. De én nagyon aggódom. Miért csinálhatja ezt?2008. aug. 18. 12:11
1/5 anonim válasza:
A babáknak vanna korszakai:-)
Ha a gyarapodása megfelelő, szerintem ne aggódj, tudja ő, hogy mennyit akar enni.
2/5 anonim válasza:
szia ne aggódj ennyire nekem volt olyan hogy 1,5kg-ot hízott egy hónap alaltt de volt olyan ishogy csak 20dkg-ot én soha nem erőszakoltam bele semmit, bár ő szopizott.
szerintem ne aggódj a babák tudják hogy mennyi elemózsiára van szükségük
3/5 anonim válasza:
nem lehet hogy nem izlik a tápszer neki?
4/5 anonim válasza:
Sztem, ha ugyanazt a tápszert ette eddig is, akkor miért változna meg a véleménye róla? Nekem is uezt csinálja, mi is 3hósak vunk. de nekem kaja közben inkább ide -oda kapkodja a fejét, mindent látni akar, minden érdekli.
5/5 anonim válasza:
Szia! Az is lehet, hogy mocorognak a fogacskák az ínye alatt. Az én babám anyatejes, de 3 hós kora körül szenvedtünk a szopizással, mindig kiköpte, ordított, aztán pár perc múlva újra enni kért, kiköpte, ordított stb...és ez így ment egy ideig. Szerintem el fog múlni, türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!