Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Képes vagy túlköltekezni, ha...

Képes vagy túlköltekezni, ha a babádnak vásárolsz ruhákat, játékokat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos igen,de inkább ruhából veszem meg a 15.nadrágot,pólót....:)

Játékok közül szinte csak használtat vettem/veszek,inkább a könyvekre költök többet.

Amikor 6 éve szültem,nem volt internetünk,nem nagyon érdekeltek az újdonságok,azt sem tudtam,hogy léteznek FP játékok:),ettől függetlenül mindene meg volt a kisfiamnak

2010. febr. 3. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem költekezem magam túl, mivel nincs annyi pénzünk, ezzel szemben megvan mindene. Ruhákat turiból veszek, nagyon jó minőségűeket. Játéka is van elég, karácsonyra névnapra kaptunk legokat, meg örököltünk is a családból játékokat, így ami van neki azokat nagyon szereti - különben 19 hónapos. Könyve is nagyon sok van, de eljárunk könyvtárba is. Túlzásokba nem esek, szeretném, ha később értékelni tudná azt, hogy ami van meg kell becsülni, örülni kell neki és nem tönkretenni.
2010. febr. 3. 14:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hajlamos vagyok túlköltekezni,utána megbánom,mert nem minden annyira fontos,amit megveszek,csak nehezen állok ellen,ha meglátok egy gyönyörű darabot.Le szeretnék szokni róla.
2010. febr. 4. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!