Van itt Kiskunfélegyházi vagy környéki anyuka, aki szintén sokat van "egyedül"?
Én Kecskeméten lakom. Nem tudom mennyi számít egyedül töltött időnek. A férjem reggel fél 8-ra megy dolgozni és 4- ig dolgozik. A hétvégén viszont velünk van. A szüleim 30km-re laknak az anyósomék pedig 70km-re. Úgyhogy ha jönnek ők is csak hétvégén tudnak. Néha tényleg nehéz, de én azzal biztatom magam, hogy nemsokára itt a tavasz és mehetünk sokfelé a babócámmal, aki most múlt fél éves.
Mennyi idős a babád?
Szia!
Az én párom reggel 6-kor elmegy itthonról és sokszor este 6 körül jön haza.
Az én kisfiam 16.-án lesz 6 hónapos.
2 éve költöztünk ide,és még nem igazán vannak barátaik,és akiknél baba van,ők messzebb laknak.
Az első válaszoló vagyok!
A második válaszolóhoz nem tudok mit hozzáfűzni.
Mi 3éve költöztünk Kecskemétre, úgyhogy ebben is hasonlítunk egy kicsit. Én pont ezen az oldalon ismerkedtem össze egy kecskeméti anyukával, akivel meg tudjuk beszélni a problémákat. Nekem ez sokat segít. Biztos vannak itt félegyházi anyukák is. Mi még szoktunk sétálni is, az is kikapcsolódás egy kicsit. A szüleid vagy anyósodék nem tudnak segíteni?
2. vagyok,ne hidd hogy rossz,jol elvagyunk.a nagyszülök csak latogatóba jönnek heti 1x.segitseg nem kell,igy jobb nekem,barcsak az en ferjem is hazajönne este 6-kor...irigyellek titeket.csak ő hianyzik igazan.a fiam minden időmet leköti amugy,imadom vele tölteni minden percem.
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!