Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hósnak narancslé? Adhatok már?

4 hósnak narancslé? Adhatok már?

Figyelt kérdés
Kislányom elég ritkán kakil,kb 4 naponta és akkor egész nap nyűgös,sírós,míg ki nem jön. Védőnő ajánlotta,hogy adjunk neki hígítva facsart narancslevet.Milyen arányban hígítsam?Mennyit adhatok neki?Mi mást lehet neki adni,hogy gyakrabban kakiljon?Egyébként anyatajet és tápszert is eszik kb felesben.
2010. febr. 3. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak valódi narancsot,felesben,és először csak egy keveset.Adj neki gyümölcsöt,almát,az is segíti az emésztést.
2010. febr. 3. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Nemrég hasonlót kérdeztem, jött pár válasz :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Szerintem hallgass a védőnőre és az orvosotokra, mit javasol!

2010. febr. 3. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A (frissen facsart)narancslevet a mai elvek szerint csak 1 éves kor fölött ajánlják, mert allergizálhat. Inkább adj Levolac szirupot vagy pici cukorral édesített kamillateát. Ha szoptatsz, te egyél szilvalekvárt vagy aszalt szilvát, neki is segíthet. Vagy esetleg egy kevés baracklé..mondjuk én csak akkor adnám, ha az előzőek közül semmi nem segít..
2010. febr. 3. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
nekünk a kamillatea vált be, csak nem szabad sokáig alkalmazni, mert a bélbolyhoknak nem tesz jót.Amikor mi is így voltunk, a 3-4 nap már mi is szenvedtünk, amikor, már nagyon sajnáltam egy kis "hőmérőzés" segített, vagy a nedves törlővel birizgáltam a "lyukat"(bocsánat, nem tudom finomabban írni), és ez mindig bevált!De ez a módszert sem szabad rendszeresen, mert rászokik a baba, és csak így fog kakilni.
2010. febr. 3. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
én úgy tudom az alma fogja a hasat, vagy tévedek?
2010. febr. 3. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
az alma rendezi a székletet.
2010. febr. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!