Kisgyerekes anyukák! Hogy érzitek hány gyereket tudtok, akartok még vállalni?
Mi, még a fiam előtt kettőt terveztünk. Aztán megszületett komplikációval, szörnyű szüléssel, és azt mondtam,köszönöm, még egyszer ezt soha.
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy saját hibámból ugyan, de rengeteg híztam a terhességem alatt és közvetlenül előtte is. Kemény sporttal, diétával leadtam, ismét csinos lettem. Ha szégyen, ha nem, egyenlőre ezt sem akartam "feladni".
Aztán kb. egy hónapja a férjem mondta,hogy ő szeretne már még egyet, és hogy anyagilag is megengedhetjük kényelmesen stb. Tök furi mert egyik percről a másikra átkattant az agyam, és én is akartam. Pedig még 4-5 hónapja pont az meséltem a barátnőmnek,hogy szerintem mi egygyerekesek leszünk! :) De tényleg, pár hónapja még eszem ágában sem volt gyerekre gondolni, és nem hittem el senkinek, aki mondta,hogy majd jönni fog az érzés. De jött! Most próbálkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!