Hány fog kell ahoz hogy rendesen tudjon rágni a baba?
Figyelt kérdés
Darabos ételre gondolok meg kekszre.Mikortól tudja megenni megrágni öket?2008. aug. 17. 20:03
1/3 anonim válasza:
Akkor tudja már jól megrágni, ha már van páros (azaz felül és alól ugyanott) rágófoga. Amíg ez nincs meg, csak enyhén darabos ételeket adj neki, olyat, amit akár az ínyével szét tud nyomni. Fontos, hogy kapjon darabosat is, hogy megtanuljon rágni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ miket tud biztonsággal szétrágni az ínyével?Üveges kajából probáltam olyat amibe ananász darab volt és attól majdnem megfulladt
2008. aug. 17. 20:11
3/3 anonim válasza:
Kislányom 6 hónapos, van 4 foga, de ő is majd megfullad, ha enyhén darabos a gyümi amit adok neki. Én sem tudom, h mikor tudja majd megenni. Amit nem tud szétrágni, kilöki a nyelvével, de gőzöm sincs biztonságos-e. Mi még csak 2 hete kezdtünk enni ilyeneket, tehát nincs rutinja:-) Még marad a pürésítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!