Hat hos kisfiamnak kibujt két kis foga! Már most moshatom neki vagy várjak még? Milyen olcso de jo fogkrém márkákat tudtok nekem ajánlani? Esetleg fogkefét?
Mi a nenedent fogkrémet használjuk, de a hozzá tartozó szilikonos fogkefe fejet egyáltalán nem , mert azzal nem engedte soha, hogy a szájába nyúljak. Ezt csak azért írom, mert a kettő együtt, 1500Ft körül van, a fogkrém csak 50ml-es. Ugyanez a fogkrém külön 500-600Ft között van.
A dm-ben lehet kapni 3 db-os fogkefét, van benne egy gumilapos, ez inkább rágóka, akkor rágja a fiam, amikor bújnak a fogai. A 2-es fogkefe gumifejű, ezzel csak játszik, a 3-as pici fejű, puha sörtés kefe, na ezt használjuk a kezdetektől. Ez a 3 együtt 1000Ft körül volt.
Másféléket én nem ismerek, de a fogkrémnél az a lényeg, hogy kifejezetten babáknak való legyen, ebben nincs fluorid. Amíg nem tudja kiköpni, addig ilyet kell használni.
1.vagyok.
EGyetértek, olyan ujjra húzható fogkefét szerintem se vegyetek.
köszönöm a válaszokat!
Ujjra hozhatosat nem nagyon akartam mert mindenki azt mondta hogy borzalmas de a többit kiprobálom remélem neki is tetszeni fog. Ráadásul ma történt egy furi dolog4Kibujt a harmadik foga de nem felül hanem alul az egyik szemfoga.Nem felül kellett volna neki kibujni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!