Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kecskeméten babaúszás? Aki...

Kecskeméten babaúszás? Aki jár, leírna pár infót? Milyen a víz, hogy működnek az órák stb?

Figyelt kérdés
3.5 hónapos a babám, szeretném vinni babaúszásra, imádja az esti fürdést, nem tudom hogy tettszene-e neki a babaúszás, de ki szeretnénk próbálni.
2010. febr. 2. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 4 hónapos volt, mikor először elvittük, voltunk is párszor, de decemberben megfáztunk, és azóta nem vittük. Most újra szeretnénk hordani.

Mi voltunk Ballószögön is a fürdőben, csak ott elég drága, a Metamorfban van Kecskeméten. A két helyen egyébként ugyanaz az oktató.

Metamorfba előre be kell jelentkezni, mert kicsi a medence. Hétközben délelőtt van azt hiszem 10 és fél 11 az időpont, szombaton pedig fél 3, 3, fél 4 az időpontok. Itt pontosan kell érkezni, mert váltják egymást a csoportok, és kb. fél óra a foglalkozás. 1800 Ft egy alkalom, ha megy még másik felnőtt, neki 300.- Ft látogatójegyet kell váltani. De érdemes plusz felnőttel menni, mert elég körülményes, hogy te is meg a pici is vizesek vagytok, öltöztetni kell a picit stb.

Mi 6-szor voltunk összesen, hetente jártunk, de az utolsó két alkalommal már merültünk is. Itthon is gyakorolni kellett a fejleöntést vízzel, és pár alkalom után nagyon jól megtanulta a kisfiam, hogy a jelszó(úszás) után becsukja a szemét. És neki tetszett is nagyon! Az itthoni fürdést is nagyon szereti azóta is.

2010. febr. 2. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hétközben nem minden nap van kecskeméten, mivel egy az oktató, így fel van osztva a hét Ballószög és Kecskemét között.
2010. febr. 2. 13:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő infót, fel fogom keresni őket, és kérek időpontot. Mégegyster köszönöm:)
2010. febr. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!