Az miért van, hogy eltol magától a baba, ill széttárja a karját, hogy hagyjam amikor a karomban van? 7 h
még büfiztetésnél is azt csinálja, hogy kifordul az ölelésemből menne játszani.
olyan ritkák azok a pillanatok amikor elvan a karjaimban, szopizza az ujját és nem eltoló, kiforduló mozdulatai vannak és nem is tart sokáig.
meg ha megun egy játékot akkor is "repülőzik" és "óbégat"
ez normális???
7 hónapos korától az én babám is ezt csinálta. Addig nagyon jól elvolt a kezemben, de amint megtanult négykézláb közlekedni, már inkább ment az útjára :)
Ettől még ugyanúgy szeret és ti vagytok neki a világ közepe. Csak felfedez, tanul, érdeklődik.
köszi
csak egyszer elvittem egy Dévénye kontrollra aki felhívta erre a figyelmem, hogy "repülőzik" és ugye "szakmai"szemmel ez nem a legjobb jel.
azóta feltűnt jobban és zavar már.
Ha úgy érzed,hogy nem normális amit csinál,akkor vidd el neurológushoz.
Legalább megnyugszol ha nincs baj.
Ha van,akkor lehet fejleszteni és ezt jobb előbb mint később.
Csak az anyai érzésedre hallgass,ne nyugtasson meg más.
Ne dévényeshez vidd, ha aggódsz a baba fejlődése miatt, hanem a fejlődésneurológiára. Orvoshoz, ne gyógytornászhoz. Te magad sem ott kezdenél, ha bajod lenne szerintem.
A babád mozogni szeretne inkább, minden érdekli, repülőzni pedig ennyi idősen már inkább a fáradtság, nyűgösség miatt kezd el, nem a fejlődési probléma miatt.
köszi a válaszokat
neurológus még (6 hósan voltunk) nem talált semmit
igen, néha repülőzik én értettem is, hogy ez egyfajta kommunikációként használatos..a Dévényes bizonytalalnított el, tulajdonképpen nem írta le mire gondol, csak olyan érdekes hanglejtéssel mondta..
habár leet üzleti fogás, hogy járassam hozzá a babát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!