Teljesen problémamentes baba. Ez a babán van a szülőn múlik?
Figyelt kérdés
Problémamentesen azt értem, hogy átalussza az éjszakát különösebb altatási ceremónia nélkül, nagyon ritkán sír, új ételeket is habzsolja, örömmel eszik. A járókában akár egy órát is elvan a játékaival, nem igényli non-stop a társaságot.2014. dec. 15. 23:40
21/23 anonim válasza:
18-as vagyok :) Ezek szerint Én is jó sz*r választ produkáltam :D Off :)
22/23 anonim válasza:
ezen a lepontozós hülyeségen ne akadjatok ki :)))
Én azt írtam, hogy javarészt a szülőn és mégis lepontoztak :D
23/23 anonim válasza:
Nem azon vagyok kiakadva,hogy lepontoztak,hanem,hogy hozzá nem értő emberek össze-vissza szórakoznak:(
Pont azért van ez az oldal,hogy segítséget nyújtson azoknak akik később olvassák.
És mit lát?
Azt,hogy ez is meg az is le van pontozva.Így szegény végképp nem tudja,hogy kinek higgyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!