Van akinek nagyon keveset hízik a gyermeke?
VAlószínűleg azért nem hízik annyira, mert eleve nagy súllyal született.
Egy ismerősömnek volt ilyen a kislánya, ő 4300grammal született, 3évesen volt 10kg.
igaz lehet első
ugyanis pl a nagyobb súllyal született babák később is szoktak duplázni/triplázni, lassabban híznak
de egyen napi 5-ször és legyen tele pelus, akkor már ok
A fiam az elején nagyon nőtt - születéskor volt 5kg - 2 hónaposan kb. 6,5kg, fél évesen 8,5kg, most 9 hónapos és mostanra lassult le: 10kg és csak 10dkg-ot hízott 1 hónap alatt, de már 87cm, 92-es ruhát hord, szóval most megint hosszra nő jobban.
Viszont én nem mértem, csak havonta. Ki volt számolva az adagja anyatejből, üvegből kapta és kesőbb a tápszert is és így nem kellett mérni gyakran, úgyis máshogy nőnek a nagysúlyúak, mint a normál súllyal született babák.
Az is lehet, hogy hosszra nőtt a babád most és nem szedett fel sokat, majd ez után ugrik egyet megint a súlya. Havonta számold szerintem és az a lényeg, hogy ne fogyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!