4 hónapos babámnak (anyatejes) nem igazán gyarapszik a súlya. Szerintetek ez miért van?
Mennyivel született és mennyi most a súlya?
Egyébként én fiam is ilyen volt, bár ő tápszeres volt, 5hetes korától átaludta az éjszakát, onnantól napi 4x evett, reggel 8, 12, du4 és este 8 +/-fél óra. Egyszerre viszont sokat evett, 130-170ml között. Próbáltam én is 5x etetni kevesebbel, akkor egész nap hisztizett, mert már reggel nem lakott jól, mikor elaludt volna megint etetni kellett- totál felborult a napja, visszaálltunk a 4xi evéshez, szépen evett, aludt, nyugis volt. Vannak ilyen babák, nem a nagykönyv szerint "működnek". :)
Egyébként ő is olyan volt, hogy 3050gammal született, 1hósan 3800gramm, 2hósan 4900gramm, 3hósan 5700gramm, 4hósan 6400gramm volt és ezek után nagyon lelassult a hízása. Innentől már csak havi 2-300grammokat hízott. De ez nem jelenett semmilyen gondot, szépen fejlődött. Most sem olyan nagy darab, 3éves és 13kg.
:)
Köszönöm! Most egy kicsit megnyugodtam! :)
Születési súlya: 2960 g hossza: 52 cm
most: 6040 g és 65 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!