9-18 kg kategóriájú autósülést szeretnénk venni. Márka érdekelne, egyszerűen nem tudunk választani. Nektek milyen van?
30-35 ezer Ft körül gondoltuk. Kevés? Gagyit kapnánk?
Írjatok márkaneveket kérlek! Eléggé sürgős lesz és tanácstalanok vagyunk...
Mi hosszas tanakodás után rászántuk a pénzt és Römer King Plust vettünk. Közel70 ezer volt, de az egyik legbiztonságosabb és ugyebár ez a legfontosabb (azért vesszük).
Ha kinövi, féláron eladom, szóval az árából is fog majd visszajönni.
első vagyok. én is ennyit szántam rá, de sajnos itthon nem találtam olyat, ami megfelelt az elképzeléseimnek.
ezért külföldről rendeltem, a negyediket, innen:
szállítanak magyarországra is.
de a többi is nagyon jó. a britax gyártja itthon a römert, de itthon 50nél kezdődnek.
Mi ilyet vettünk:
Ez 9-25 kg-ig van, de nagyon masszív és nem volt vele még semmi gond. A súlya is nagyon ott van... :-D
Mi 50000-t vettük. Az egyik legbiztonságosabb az adac szerint is.
Szia!
Igen ez nagy dillemma! Nem rég, amikor mi vettük, szó szerint hetek szántam rá, hogy márkákat, árakat, biztonsági és kényelmi funkciókat összehasonlítsam. A tényleg jó ülések nem olcsók (50e-től felfelé), de én mondom megéri. Ajánlásom a következő: BeSafe, Römer, STM, esetleg Neonato.
Fontos, hogy a végleges vásárláskor vidd el magaddal a babát is és próbáld bele, mert nem minden baba űl ugyan ugy a különböző márkákban. Nekünk így sikerült a BeSafe melett dönteni, ami az egyetlen a piacon abban, hgy a bekötésnél a biztonsági öv nem csak az ülés möögött, hanem előtt is megy így szinte kizárt az ülés előrebukási leheteősége.
15 hós kislányom imádja :)!
Boldog babázást!
Előző voltam:
Ja igen, és nem minden márkából van 9-18kg-ig, pedig a szakértők szerint lehetőleg akkorát kell választani ami éppen csak jó a gyermek méretére, mert ez a leg biztonságosabb. Én is gondolkodtam a 9-25kg-ig, de ezért inkább a 9-18kg- melett döntöttünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!