Szerintetek üveges bébiételt vagy házilag készített fözelékeket kapjon a 6 hónapos baba?
Szia!
8 hónapos a lányom. Üvegesből a sárgabarackosat és szilvát, meg az alma-banánt hajlandó megenni, semmi mást a világon, se zöldségest, se húsost.
Háziból meg bármit teszek elé, na jó, talán a sütőtököt nem annyira, befalja.
Úgyhogy főzök. Ez amúgy is csak akkor gáz, ha megyünk itthonról napközben, mert akkor előre kell főzni, nem elég az üveget levenni a polcról .Amúgy is jobb szerintem a házi, mert az eredetiek ízével összevetve a legtöbb a fasorban sincs az ízével.
Egyébként nem biztos, hogy ebben a kérdésben én mérvadónak számítanék, mert a legtöbb dologból a házit részesítem előnyben, most épp házi csirkét keresek a lányomnak, nahát tél közepén mit akarok én??? De lett, igaz csak tavaszra lesz vágható, de jobb későn, mint soha!
Szummázva: házi.
eleinte üvegeset evett, az biztos ellenőrizve van,
aztán 7-8 hósan fele üveges fele házi, így olcsóbb is volt, meg szerettem volna, ha az én főztömhöz szokik
10 hós múlt és szinte azt eszi,amit mi, amikor fűszeresebbet, vagy puffasztót eszünk akkor üveges felturbózva rizzssel, tésztával vagy krumplival +tojás sárgája, sajt ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!