Tápszeres babák? Mit csináljak? Ha továbbra is hány akkor váltsunk? Mi okozza a hányást? úgy sajnálom szegényt.
két napja hányt egyet és azóta?
Cseppeket nem kell neki adni rögtön, várni kell, tornáztatni, masszírozni, itatni, hogy magától tudjon kakilni.
Hányt? Nem csak bukizott?
Enyém is szorulásos volt, kamillat tea cukorral. Ez volt mindkét gyerekemnél.
Cseppeket nem kell rögtön adni.
Mennyi idős baba?
Tápszert orvos írta fel? Ha hányt, mindenképp orvos, ha sokat bukik a tápszertől, akkor is orvos. 6 hónap alatti babának mindenképp orvossal írass fel tápszert. Lehet jobb lenne HA tápszer vagy más speciális tápszer.
1. vagyok
én sem tudtam szoptatni, kb 8. hétig szenvedtem vele, de azt feladtam mert a fiam minden szoptatásnál mintha nyúznák annyira ellenkezett. azt fejtem de nem volt hosszú életű, elapadt a tejem. kb 10hetes kora óta tápszeres, nekem is rossz volt mert én végére belejöttem, de a fiam csak ellökött minden etetésnél. most teljesen nyugodt 4hónapos bab. tehát ne aggódj, ne stresszelj ezen, majd a következőnél jobban megy majd, én ezzel vígasztalom magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!