4 honapos fiam ra van kattanva a tv-re, mindig a nappaliban szokott jatszani es altalaban megy a tv, nem baj?
Figyelt kérdés
nagyon szereti nezni,hol jatszik hol tv-t nez.ugye nem rossz dolog?2010. jan. 31. 16:11
1/7 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy megkapod, hogy fúj, szegény gyerek a tévén nő fel, és miért nem foglalkozol vele, minek az ilyennek gyerek, stb. Én azt mondom, örülj neki, hamarosan le se sz@rja a tévét és állandóan Téged akar! Sztem gond akkor van, ha a már viszonylag nagy 1,5-2 éves gyerek van a tévé elé rakva, hogy anyukának nyugta legyen. Az enyém még szopni is elfelejtett ennyi idősen, ment a tévé...
2/7 anonim válasza:
...ennyi idősen, ha ment a tévé (bocs)
3/7 A kérdező kommentje:
igen gondolom jön letolas is,de nem zavar,en tudom hoogy eleget foglalkozom vele,viszont probalom ugy szoktatni hogy ha leteszem (mert pl.ennem kell vagy tusolni este es egyedül vagyok vele sajnos)akkor ellegyen egyedül is,ő pedig1-2 orat is elvan,kicsit meset nez kicsit jatszik.vegül is arra akartam kijukadni hogy nem lesz-e a maniaja a tv?
2010. jan. 31. 16:28
4/7 anonim válasza:
Hááát...Én nem tartom jó dologank. Miért kell egyáltalán mennie a TV-nek állandóan? Rádió pl.?
5/7 anonim válasza:
Nálunk reggeltől estig megy a TV, ha nem érdekli nem nézi.
Az a bizonyos távolság legyen meg (a szeme miatt), a többivel ne foglalkozz.
Nálunk úgy nézi a reklámot, hogyha eléállsz, ő addig dől oldalra, amíg nem látja a Tv-t. Sokszor megmosolyogjuk ezt.
Ilyenkor "nemlát-nemhall" :)))
6/7 anonim válasza:
Fekve vagy űlve nézi? Csak azért, kérdem, mert, ha feve, akkor figyelj rá, hogy pl ne csak a jobb oldalán legyen a TV, mert a fejecskéje elnyomódhat.
7/7 anonim válasza:
Az én lányom is tv függő:-))) Sztem semmi baja nem lesz. Én sokszor azért kikapcsolom, mert így játszani sem sok kedve van. Csak a tv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!