Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok vasalni a babaruháka...

Szoktátok vasalni a babaruhákat? Hány hónapos a babátok?

Figyelt kérdés

2014. dec. 3. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Már nem babák ugyan, 3,5 és 2 évesek lányaim, de igen, mindent vasalok, még a bugyi-zoknikat-ágyneműt is , valahogy így szeretem, a sajátunkat nem vasalom , csak a párom ingeit.
2014. dec. 3. 14:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Én az elején mindent vasaltam, de most kezdem feladni. 2-3 naponta megy egy teljes program babaruha. Plusz szinte minden nap a mi ruháink. A pizsirugikat nem vasalom, az atlétákat sem, bodykat, nacikat sem amin csak apró gyűrődések vannak. Szépen kisimogatom, összehajtom és nem látszik rajta, hogy nem volt vasalva. Amit nagyon muszáj átvasalom. Vagy ha viszem valahová és úgy ítélem meg, akkor gyorsan áthúzom, de már nem vasalok annyit. A férjem pólóit, felsőit szépen átvasalom, hiszen ő abban jár dolgozni, de magamra is csak azokat vasalom, ami utcai. Bentit nem vagy max áthúzom rajta a vasalót. 6 hónaposak vagyunk
2014. dec. 3. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapos koráig vasaltam a ruhácskáit (inkább a fertőtlenítés szempontjából)
2014. dec. 3. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az egyik 15 éves, a másik mostanában születik. Én sosem vasalok, csak és kizárólag az ingeket. (vagy ha a fiam tereget, akkor mindent. Még gyakorol...) :)Jó öblítőt használok, olykor ecetet vagy szódabikarbónát adok a mosószerhez, kis fordulaton centrifugázok, mindent alaposan kirázok teregetés előtt. Amit lehet azt válfára teregetem. Semmink nem gyűrött. És még a farmerok anyaga sem kemény száradás után, nem is gyűrött. A legifjabb családtag ruháit sem vasaltam ki, csak a textilpelusokat. Azok istentelen találmányok... mosástól felére ugranak össze, akárhogy mosom és teregetem. A régieknek jobb volt az anyaga.
2014. dec. 3. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi nem használjuk a vasalót. 8 hónapos a fiam, nem vasaltam neki sem semmit eddig.
2014. dec. 3. 18:07
 16/18 anonim ***** válasza:
2 éves koráig mindent vasaltam, utána csak a gyűrötteket.
2014. dec. 3. 21:59
 17/18 furiska ***** válasza:
16 hónapos a kislányom mindig kivasalom a ruháit. Először fertőtlenítésként, utána rájöttem , hogy érzékeny a bőre. Meg aztán szeretek is vasalni. Olyan jó, hogy közben jön a jó illata a mosószernek, öblítőnek, a vasalófolyadékot én kutyulom desztvízből meg valamilyen illóolajból. Közben nagyokat lehet gondolkozni és mélázni. Amíg alszik napközben, akkor mindig vasalok. Csöndes is, és addig se heverészek valahol. És nem utolsósorban szép ápoltságérzetét kelti a vasalt ruha.
2015. ápr. 30. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Van egy 3 éves lányom es egy 2 hónapos fiam és vasalok. Bugyit, zoknit, pólót, farmert, ágyneműt, egyszóval mindent. Szeretem ha minden szép tiszta és nem gyűrött.:)
2015. nov. 13. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!