A koszmó nektek hogy nézett ki? Sárgás vagy fehéres színű? Lehet hogy ez nem is az?
Igazából 6 hónapos a babám, védőnő azt mondta, hogy koszmó, DE nem sárgás, hanem olyan mintha nagyon ki lenne száradva a fejbőre és fehér pikkelyes.
Mindent próbáltunk, gyógyszertári cuccot amit a háziorvos írt ki, olajozás, babé sampon(nagy átverés, semmit nem ér). Semmi sem használ, az olajozás és a babé sampon után is csak még jobban olyan lett a feje.
Most már nagyon nagy és dús a haja, az olaj szinte már le sem megy a fejbőréig.
Hétfőn megyünk bőrgyógyászhoz, lehet hogy nem is koszmós a feje.
A füle mögött ekcéma szokott előjönni, lehet a kettőnek köze egymáshoz?
És hogy múlt el?
Mert nekünk semmi nem használ!
Hú, nálunk a Babé eltűntette totál nyom nélkül, nem is jött elő soha többé. :/ Előtte az olajozás is használt, de kb. kéthavonta előjött, a Babé után soha nem lett olyan (ha elhagyjuk, a mai napig előjön picit, pedig már 2 és fél éves). Nálunk amúgy fehéres volt, csak akkor volt sárgás, amikor először kijött és nagyon csúnya lett.
Neki is nagyon nagy a haja, és neki is előjött az ekcéma a füle mögött, egyébként nálunk azt mondta a gasztrós, hogy mindkettőt okozhatja tejérzékenység is (a férjem orvos, ő is utánanézett, valóban így van, de elhagytuk a tejet - más okból is- és annak ellenére sem változott, szóval nem tudom...).
Neki száraz tapintású és sajnos a Babé sampon semmit nem ér.
Akkor mostmár kíváncsi vagyok tényleg mit ad rá a bőrgyógyász.
ha koszmo, nekem van egy tuti megoldásom rá.
a babám fejböre nagyon koszmos volt, semmi nem vitte le... végül találtam egy jo szert, 2-3 nap alatt teljesen megszünt és elö sem jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!