Mikorra duplázta meg a születési súlyát a babátok? Mennyivel született?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 16:06
21/28 anonim válasza:
7 hónapos koruk körül, mindhárom. 3 kg körüli súllyal születtek.
22/28 anonim válasza:
3800grammal született a fiam, annak 7600gramm a duplája, ő pedig 7640gramm volt 7hósan. Születésétől tápszeres volt, 4hós korától kezdtük a hozzátáplálást.
23/28 piroska és a farkas válasza:
Kislányom 8 honapos, mostanra duplázott , de nem is bánom, mert 4100 grammal született.... 5 honapos koráig volt anyatejes.
24/28 anonim válasza:
4 hónaposan. 3850 grammal született és 4 hónaposan volt 7820 gramm. Anyatejes volt főként az első 3 hónapban, de estére kellett a tápszer. 3. hónaptól már inkább tápszert kapott többet.
25/28 anonim válasza:
Ismerősöm kisfia 4200grammal született és egy évesen 8200gramm volt. Ő 14hónapos korára duplázott.
Másik ismerősömnek is hasonló volt a kislánya, aki nagy súllyal született, 4350grammal, és nagyon nem hízott. Egy évesen még nem duplázott, nem tudom mikor hány kg volt, de arra emlékszem, hogy 3évesen volt kerek 10kg.
26/28 anonim válasza:
2. vagyok,
azért kíváncsi lennék miért lettem lepontozva?
27/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a sok választ! :) Kíváncsi voltam, mert a babám 4 hónapos, és hát közel járunk hozzá, hogy megduplázza a súlyát...
A lepontozást én sem értem!! Nem én voltam, mindenkinek zöld kezet nyomtam!
A kérdésre válaszoltál, köszönöm szépen, nem tudom, hogy kinek mi baja ezzel... ne foglalkozz vele.
2014. dec. 3. 08:52
28/28 piroska és a farkas válasza:
Bocs én elírtam, bár nem hiszem, h nagyon számít de azért javítok : valamikor 7 és 8 honapos kora körül duplázott, most 8 honaposan már bő fél kiloval több a duplánál, de nagyon sokat hízott ebben a honapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!