Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5,5 hónaposom kinőtte az...

5,5 hónaposom kinőtte az autós hordozót. Milyen hordozót/autós ülést vegyek neki ami nagyobb? Még nem tud ülni!

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 09:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekünk az összes bababoltban azt mondták, hogy balesetveszélyes, nem véd úgy a hordozó annyira.
2014. dec. 1. 12:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Naigen, de nekünk pl 1.3-as ízel autónk van , nem vicc, de kb 15 perc amíg felmelegszik a motor, addig nincs fűtés.
2014. dec. 1. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
érthető. Mondjuk mi overál nélkül utazunk, de tény hogy kb. 1-2 perc alatt meleg van az autóban.
2014. dec. 1. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is mindkét gyerek kinőtte 4-5 hónapos korára a hordozót, mert nagy babák voltak, és nálunk is pont bejött a téli ruházkodás. Én úgy gondolom hogy akkora ülés kell amibe igenis belefér kabáttal illetve overállal. Mi is 0-18 ülést vettünk, olyat, aminek szélesithető volt a háttámlája pont azért hogy a téli ruházathoz állitható legyen. Ezek háttal is beköthetőek, 5-6 hóapos korukban háttal használtuk még az ülést, azután amikor felültek, megforditottuk.
2014. dec. 1. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Kabátban, overálban utaztatni kb olyan mintha nem kötnéd be. Megszűnk lényegében a védelem. Be kell kötni sima ruhába és betakarni.

Nem tudom mennyire volt pici a fiam 98 cm volt 2 évesen.

2014. dec. 1. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Mondom, hosszú úton így van, na de pár percenként rángatni egy kisgyereket hidegben ki be az autóba kabát nélkül, rányitva az ajtót? Szerintem is olyan ülés kell, amibe kabátban is be lehet kötni a gyereket. Nekem is 98 cm a fiam, de olyan hordozót, amiből ekkora gyerek ne lógna ki alól,felül nem tudok elképzelni és az már sokkal veszélyesebb szerintem, mint kabátban bekötni. Mindegy nem ez a kérdés igazából, de furcsa.
2014. dec. 1. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
De miért szűnne meg a védelem? Nem értem. Attól, hogy kabát van rajta még be van kötve . Nekünk már pajzsos ülésünk van,de a hordozóba való lábzsákok is direkt úgy van kialakítva, hogy be lehessen kötni a hordozóba. Nem lehet úgy betakarni, hogy mindenhol takaró legyen rajta, ilyenkor kell a kabát. Rajtam is van a kocsiban.
2014. dec. 1. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Elképzelni se tudom és még nem is láttam ilyet a környezetemben, aki átmeneti és téli időszakokban sima ruhában kiviszi a gyereket a kocsiig, és ott plédekkel takarózik a gyerek , a kabátokat pedig gondolom akkor a csomagtartóba kihordják és felveszi ha kiszállnak. Mi egész végig ovodába és iskolába is autóval megyünk, felöltözve évszaknak megfelelő felsőruházatba, akkora gyerekülésbe amekkorába belefér. Babakorukban sem meg sem fordult volna a fejemben, hogy tél közepén benti ruhában bekössem a hordozóba és 1 takaróval kivigyem. Amikor az aktuálisan kellő ruházattal már kényelmetlen, szűkös volt az épp használt gyerekülés, akkor átálltuk egyel nagyobb ülésre és nem raktam 2 éves korig a gyereket újszülötteknek való hordozóba.
2014. dec. 1. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert puha és balesetnél simán kirepül így az ülésből. Vannak erről videók is. Én 100men sem kockàztatom a gyerekem életét.

A graco symbio hordozójàban simán elfért.

2014. dec. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!