6 hós babám csak úgy eszi meg a zöldségeket, ha gyümit is teszek hozzá. Más is jár hasonló cipőben? Milyen arányban keverjem neki? Hogy szoktassam a csak zöldségre.
Figyelt kérdés
Bár sok bébiétel, amit főétkezésre javasolnak az is gyümis, pl. alma-körte-pulyka.2010. jan. 30. 22:35
1/3 anonim válasza:
Szia!Próbálkoztál a klasszikus hús levesből kivett krumpli és répa püréjével? A sós íz még új élmény neki,talán ha sikerülne friss fiatal zöldséghez hozzá jutnod,és azt só és cukor nélkül megfőzve,pürésítve adnád,az édes is egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam semmit nem volt hajlandó megenni csak a gyümölcsöt (kezdetben ebből is csak az őszibarackot). Mindennel próbálkoztam, akármit főztem nem kellett. Ezért hamar rászoktunk a húsra. 8 hónaposan is csak a gyümölcsöt ette meg hússal. 11 hónapos korára jutottunk el igazán a zöldségekig. Nálunk a savanyúbb dolgok jönnek be. Most 13 hónapos, és szinte mindenevő. Kitartás!
3/3 anonim válasza:
Igen! Az én 7 hós lányom is csak úgy eszi meg. Nem zavar, idővel biztos megeszi simán is. Az arányokat próbálgasd. Mindig egy picivel több zöldséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!