Segíítség! Valaki járt már így?
Sziasztok!
Egy éves kislányomat egy túró rudi papírral találtam meg, Isten tudja honnan szedte, pedig csak 1 percre (se) hagytam magára, és úgy hogy el van szeparálva ( babaráccsal). Mire visszaértem már tépkedte a papírt, természetesen elvettem tőle, és rekonstruáltam a csomagolást nem e hiányzik belőle egy darab. És hiányos egy elég nagy darab nincs meg. Sajnos nagyobbik lányom (3 éves) előszeretettel hagyja szét a dolgait, a kicsi ezért is találhatta meg. Teljesen kétségbe vagyok esve, ha megette mikor jelentkezhetnek a bélelzáródás tünetei? Vigyem orvoshoz azonnal, vagy várjak vele?
Biztos, hogy lenyelte? Nézz körbe először, hátha megtalálod valahol.
Ha nem olyan nagy darab, akkor ki fog jönni egészben :)
2. vagyok. Az még nem olyan nagy, hogy mindenképp bélelzáródást okozzon, ilyenkor a doki sem csinál semmit. Már én is vittem a gyereket kisebb-nagyobb dolgokkal :)
Próbálj neki olyan ételeket adni, amitől gyorsabb lesz az emésztés, pl. joghurt. Infacolt is adhatsz neki, azt biztos ismeritek.
Legutoljára én egy ekkora darab celluxot találtam a pelusban.
Kettes köszönöm, ezzel kicsit megnyugtattál. Remélem ha megette ügyesen ki is jön neki.
Hármas: nem a csokit ette meg, hanem a csomagolását
semmi baja nem lesz. az enyém kis lufikat nyelt le egészbe. fogalmam sincs hogy csinálta, ha akarnák se tudnák lufit lenyelni.( 8 éves teso lufizott, ugy jutott hozzá).
A pelusba egybe kijött belöle, semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!