Fürdéskor ti mit tesztek a baba alá?
Figyelt kérdés
1 éves a fiam, nagy kádban fürdik. Eddig fürdőszobai szőnyeget tettem alá, ami szivacs, és lyukak vannak közötte, de kb. 1-2 hónap alatt bepenészedik az alja. És elég drága, hogy havonta újat vegyek. :( Panellakásban megszáradt és ott nem penészedett ennyire, de itt kertes házban nem szárad ki rendesen, bárhova is teszem. Nagyon hideg a kád, valami kell alá (és csúszik is). Csak egy gumi csúszásgátló nem elég, mert a kád oldala is hideg, hiába engedek neki jó sok meleg vizet. Azért jó ez a szőnyeg mert kicsit fel hajlik a kád oldalára is.2014. nov. 29. 09:00
1/8 anonim válasza:
Mi semmit nem teszünk alá, eszünkbe se jutott soha. Ha meleg víz van benne, akkor a kád is felmelegszik, ez fizika.
2/8 A kérdező kommentje:
És nem csúszott még bele soha a vízbe? Nekünk nagyon csúszik a kád, még mi is csúszás gátlóval álluk bele. A kád ott felmelegszik ahol a víz éri, de följebb nem, és mivel feláll és leül a fiam fürdés közben így fogja azt a jéghideg kádat. A víz amúgy pik-pak vissza hűl mert a kád lehűti. Szóval nálunk valami minden képen kell alá, ha nem szeretném fürdés után az ügyeletre vinni betört fejjel.
2014. nov. 29. 09:39
3/8 anonim válasza:
Az én fiam 9 hónapos lesz. Nagy kádban fürdik, soha nem tettünk alá semmit. Ott állunk mellette, nem engedjük, hogy felálljon, így nem is csúszik el. A kád alja egyáltalán nem hideg. Ha megfogja az oldalát, és az hideg, attól nem lesz semmi baja.
4/8 anonim válasza:
Semmit. Fürdés előtt felkapcsoljuk a fűtést, a kádban meg jó meleg víz van. Fel is áll mióta tud, előfordul hogy el is hasal, de sose lett baja.
6/8 anonim válasza:
Mi sem teszünk alá semmit, egyáltalán nem hideg a kád. Nálatok valami miatt akkor extra hideg lehet.
7/8 anonim válasza:
Sima csúszásgátló műanyag szőnyeget, aminek tapadókorongos az alja. 100 Ft-osban, műanyagos boltban veszem, pár száz forint.
Nem tudom nekem nem dől neki a kád oldalának, van egy kisvödre azzal locsolom rá a meleg vizet amíg fürdik, játszik.
8/8 A kérdező kommentje:
Panelben eddig nekünk sem volt ezzel gond, én nem tudom , de itt nagyon csúszós kád van, tényleg nagyon csúszik, panelben én semmit nem raktam alulra magunknak, de itt még nekünk is kell, hogy ne csusszon. :( Lehet a káddal az a baj, hogy elég hideg amúgy is a fürdő, és előtte 30 perccel szoktuk a hősugárzót bekacsolni és az akkor nem elég, hogy a kádat is felmelegítse. :( Aztán lehet csak én aggódom ezt a hő fok kérdést ennyire túl csak nekem nagyon hidegnek tűnik a kád. Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 29. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!