7 hetes kisbabám testhője 38.7 fok popsiban mérve. Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől lehet lázas...2008. aug. 15. 19:24
1/6 anonim válasza:
Ha van otthon sima Germicid kúpod, azt felezd el hosszában és azt dugd fel neki. Biztos a nagy hőség is rásegít. Ez mellett nyugodtan borogasd be vizes ruhával, ne félj nem fog tőle meghűlni, jobb elkerülni a lázgörcsöt. Ha megvan a dokid vagy a védőnőd száma feltétlen hívd fel most, éjszakának ne induljatok így neki, meg hát holnap szombat!
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok: nagyon fontos hogy egy ujjatlan bodynál többet ne adj rá! Nálunk 38°C fok van, a nyolc hetes babámról folyik a víz.
3/6 anonim válasza:
Ez már komoly láz, szerintem is kup, és ha nem megy le egy órán belül, hívd a dokid, és ő megmondja mit tegyél!
4/6 anonim válasza:
adj be neki kupot a popsiba,és tömény ecetbe äztass bele 2 kiszoknijàt!!!!!!!!!
ne csavard ki éS ugy add rà kb 15 percet vagy 20 at.a zokni kifog hülni kicsit ne ijedj meg töle!de a 40 fok feletti läzat is egyböl leviszi!én midnig ezt alkalmazom kisfiamnak,és hatäsos.
5/6 anonim válasza:
Levonva 38.7?
Mert ha popsiba méred 0.5 fokot le kell vonni mindig. Tehát 38.7-ből levonva 38.2 az már nem olyan magas, de adjál neki lázcsillapítót. Nekünk Nurophent ajánlotta a gyerekorvos ezt recept nélkül is megkapod.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! A mért értéket írtam, tudom hogy le kell vonni belőle, de egy kicsit így is aggódtam, ez volt az első alkalom... Mindenesetre kapott este kúppot és úgy tünik rendben van.:)
2008. aug. 16. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!