Rota-vírus elleni vakcína?
Figyelt kérdés
És mik a tapasztalatok?
Mikor kell megkapnia az első adagot?És hány adagból áll?
Mennyibe kerül?
2010. jan. 30. 12:00
1/6 anonim válasza:
Fél éves korig kétszer. Darabja 17.000. Ft.
2/6 anonim válasza:
2 adagból áll, fél éves korig kell megkapni a kettőt, 17000 db-ja, a tapasztalatom: eddig nem kapott rotát és hányásos hasmenéses vírusa sem volt, de csak 10,5 hós
3/6 anonim válasza:
Nekünk a doki ezt az oltást egyáltalán nem ajánlotta. szerinte az ára nagyon húzós, a környéken Rotás baba évek óta nem volt. persze, mostanában a tv-ben újra nagyon reklámozzák, de nekem kicsit fura..4 gyerekem van, a pici 17 hónapos és egyik se volt soha Rotás..se semmilyen hányós-hasmenéses beteg...
4/6 anonim válasza:
védőnőm mondta, hogy 27 hányós-hasmenéses vírus van, a rota ebből 1... sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de az ára miatt végül nem adattuk be, remélem ettől nem leszek rossz
5/6 A kérdező kommentje:
Azt nevezem...megkérik az árát! Szerintem mi is elgondolkozunk rajta nagyon...kikérem a dokink véleményét!Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 30. 13:01
6/6 anonim válasza:
Atya-gatya én azt hittem hogy ingyenes.És én is most akartam szólni hogy kérjük,de valószínű gyorsan felvilágosítottak volna,hogy előbb perkáljak majd utána.
Húzóós.Kérdés megéri e.Mert ha valóban ilyen kevés számban fordul elő akkor lehet nem is kell.De amúgy ugyebár a gyerek többet is megér.A legjobb a doki tanácsát kikérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!