Bakancsot vagy hótaposót vesztek télre másfél év körüli gyereketeknek?
Én nem értem!Komolyan ezen spóroltok?Meg használtat vesztek?Hát nem érdemli meg az a gyerek,hogy vegyél neki egy szép,új hótaposót??!
Éhen haltok,ha veszel neki egyet,vagy mi?
Kedves utolsó. Lehet, hogy neked futja egy szezonban 3 drágább cipőt venni a gyerkőcnek. Éppen én is kitudom fizetni de akkor kevesebb pénz marad a többi ruhára. Overált-kabát, ezekből utcai és játszós és még sorolhatnám, de ha van gyereked akkor gondolom nem kell. Arra a 2 hét hóra talán megfelel a keveset használt hótaposó is.
Dehogynem érdemli meg akár az újat is, én mindent megveszek neki amire futja, de úgy gondolom hogy ez a téma most nem arról szól hogy ki mivel kápráztatja el a gyerekét...
Szerintem meg a sznobság a szégyellnivaló, és az, ha valakibe annyi empátia és megértés nem szorul mint egy kismacskába.....
Szállj le a magas lóról és nézz magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!