Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájásra használ a babának...

Hasfájásra használ a babának az infacol szuszpenzió?

Figyelt kérdés
3hetes kisfiam nagyon hasfájós.ez segíteni fog neki?
2008. aug. 15. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én használtam Infacolt. Eléggé vegyes a véleményem róla. Inkább azt mondanám, hogy egyszer látványosan használt, egyszer nem. De többször használt, mint nem. Persze sok minden függött attól, hogy aznap éppen mit ettem/ittam. Ha most hasfájós lenne a második babám, biztos, hogy vennék, már csak a saját magam megnyugtatására is.
2008. aug. 15. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem is sokan ajánlották és csatlakozom az előttem szólóhoz nekünk is néha használt néha nem!

De nem egyformák a babák sem valakinek jó valakinek nem.Próbáld ki és ha nem használ akkor van még az Espubisan,Grip Water (angolviz v. kapormag olaj),édeskömény teát is adhatsz neki (1dl-be 1-2db mag cukor nélkül és minden nap frisset csinálj neki).

Kevés hasfájást kívánok 2hónapos kislány édesanyja

2008. aug. 15. 13:17
 3/4 A kérdező kommentje:

tápszeres szegény babám

:(

mindenképp valamit kipróbálok.

köszönöm

2008. aug. 15. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is hasznaltunk Infacolt, tobbnyire segített, ill. kombináltuk édeskoményteával. Az Espumisan egyébként ugyanaz, az Infacol annyival ugyesebb, hogy nem kell számolni a cseppeket, hanem csepegtetos, így akár adhato egyenesen a szájba is. A Gripen Watert is anánlottak nekunk, ill. a tápszert babavíz helyett gyenge éseskoményteával elkészíteni.
2008. aug. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!