Hogyan lehet becézni az Alexa nevet?
Sziasztok!
Én 24 hetes kismama vagyok,és kislányunk lesz.A névválasztás elég nehezen megy.Az Alexa nagyon tetszik nekünk,de nem lehet becézni.Egy becézést találtam és ez a Lexi,de ez hasonlít a Lessire.Olyan kutyás név-szerintem.
Ha van valakinek ötlete hogyan lehet becézni az Alexát,ami jól is hangzik,kérem írja meg!
Köszi!
Sziasztok!
szia,
Szandi is lehet, de ez meg a szandál becézése. :) Vagy Alex, de ez meg fiús. a Lexi nem rossz és még jól is hangzik.
Én fiú nevet találtami ki a csemeténet, ez a Benjámin, ami becézve ugye Bendzsi, mint a kutya, de maga a név nagyon tetszik. Végül is egyenlőre még nem hasznosítottuk, mert kislányunk lett. Majd legközelebb.:)) Kellemes babavárást kívánok.
Lexi kutyás?? :O
Szerintem egyáltalán nem! :) Én inkább egy szép, magas vörös hajú nőt tudnék valamiért elképzelni a név mögé. =)
Olyan komoly "üzletasszonyos"!
Szia engem Ale-nak becéznek de Alinak is meg néha
Alexinek de a Lexinek nem hívtak. Nem is rossz ötlet.
Lexa, Ali, Szandra, Szasza, Szandi, Lexus
Engem ezeken a neveken szoktak becézni.:) Bevallom nem mindegyik a kedvencem, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!