Ti már téli overált adtok a babára?
Figyelt kérdés
Mi nekünk szőrös kis kabi van meg harisnya, vastag polár naci. Én vagyok a dili vagy az anyukák öltöztetik túl?2014. nov. 22. 17:45
11/18 anonim válasza:
Èn is debreceni vagyok mèg egy overàlos babàt sem làttam idèn.
6 hónapos a fiam most mèg legtöbbször body, harisnya, hosszú ujjú póló kabàt sapi cipő az öltözèk, vagy ha sietek body, harisnya, polàros plüssös àtmeneti...ö..kezeslàbas vagy mi, nem tudom hogy hívjàk ezeket, de csak akkor ha nem megyünk be sehova meet a boltokban olyan meleg van!!
12/18 anonim válasza:
1x adtam rá, mert biciklivel mentünk és nagyjából naplementekor értünk haza.
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor megoszlanak a vélemények, csak azért kérdeztem mert kenguruval vinném és a boltba is mennénk. Nem akarom megsüljön még bemegyünk a boltba mindig nagyon sietek nehogy melege legyen, meg villamossal is fogunk menni nehogy ott is melege legyen. Bár itt nem nagyon szokás fűteni a járműveken.
2014. nov. 23. 07:05
14/18 A kérdező kommentje:
a kenguruból nem tudom csak úgy ki be kapkodni mint az autóülésből vagy a babakocsiból
2014. nov. 23. 07:06
15/18 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy milyen vastag az az overál, és hogy mi van alatta. Az előttem szólók felsoroltak bélelt naci+harisnyát, az kb annyi mint a mi téli overálunk egy vékony nadrággal. Én téli overált adok rá, alatta egy szál bodyban és vékony nadrágban vagy harisnyában van. Ráadásul betakarom egy pléddel, különben fázna. 6,5 hónapos. A 2 évesemre is ráadtam tegnap az overált, egy harisnya volt alatta és egy vékony póló+pulcsi. Nem volt benne melege. Egyik ismerősöm ugyanilyen időben őszi overált ad rá, de gyanítom hogy kb olyan vastag lehet mint a mi télink. És mielőtt megvették az overált, ő is kabátban+nadrágban hordta, takaróval. Kb ugyanolyan meleg.
16/18 anonim válasza:
Én az 1 évesre overált adok.(írtam már választ) DE amit te felsoroltál az sokkal vastagabb ruharéteg mint amit én adok rá. Overál és overál között is írtó nagy különbség van. Meg nyilván aki kertesházban lakaik jobban bírja a emleget mint aki panelban. Ha anyuka fázós akkor nyilván a babát is jobban felöltözteti stb. Én tavaly vittem a fiam hordozókendőben nem tudom hány fok volt, de tél volt még bőven. Ő harisnya-melegítő-bady-poló-vastagpulcsi én farmer-poló-pulcsi ban voltam és majd meg gyulladtunk összekötözve. Nekem praktikus az overál, könnyen levető, 2 perc az öltözés, boltban könnyebben ki gombolom stb. Nem dilis senki sem aki overált sem aki nem overált ad rá.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem dilisek, hanem dilijük nem sértésből írtam ki! Csak láttam emberek hogy néztek rám. Leritt róluk hanyagnak tartanak......... Meg jött a sok kérdés nem f
2014. nov. 23. 21:46
18/18 A kérdező kommentje:
Na hogy jajjjj nem fázik meg hideg a keze, pedig hát köztudott nem azért hideg a kezük!
2014. nov. 23. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!