Mik a tapasztalatok a babánál az FLP-s Aloe Vera termékekről?
Figyelt kérdés
Én Activatort adok a picinek már 5 hete hasfájásra, ha látom, hogy szenved. És azt tapasztaltam, ami állítólag normáis, hogy nagyon híg, szinte folyékony a széklete. (és az utóbbi 3 napban a kettő helyett csak egyszer volt).
Ti mit tapasztaltatok?
2008. aug. 15. 11:01
1/3 anonim válasza:
Használom én is az activatort,de nekünk nem hígabb a széklete.Mondjuk tápszeres.Lehet azért.Ez lehet más miatt is.Mennyi idős? Mit eszik?Ettél e valami olyat ha szoptatod ami esetleg okozhatott neki ilyet.De sztem nem kell aggódnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Lányo 9 hetes, szoptatok. Semmi olyat nem eszek, amit nem lehet, szinte krumplin, rizsen és tésztán élek, na meg vizen... És a híg széklet azóta fennál, mióta szedi az aktivatort.
2008. aug. 15. 14:54
3/3 anonim válasza:
Szerintem a híg széklet nem baj, mivel az anyatej is folyékony, majd szerintem akkor lesz kicsit keményebb a kakija, ha már szilárdat is fog kapni!
Az én babám, meg bealszik tőle, vagyis amikor még hasfájos volt azt adtam! Majd ha elkezdődik a fogzás még megpróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!