Hanyát, hasmenést tényleg okozhat fogzás? Többi lent .
Hmmm....hm... hát, én igazán nem szoktam felülbírálni a gyerekorvost, de szerintem ez nem szimpla fogzásos tünet.
Olyan előfordulhat, hogy nem szívesen eszik, mert fáj az ínye és dörzsöli a cumi, kanál, de attól még nem lesz ennyire étvágytalan. Ráadásul, ha szerdán kezdődött, ma már péntek van, három napja hasmenése van.
Az én fiaimnál a fogzásos hasmenés elég jellegzetes, kb. 1 napig tart, vizes, kimarja a popsit, csíp, és (bocs) savanykás szaga van. Általában másnap áttörik a fog.
Szerintem ez már inkább valami benyelt hányós-hasmenős vírus. Nem várnék ezzel még öt napot. Ráadásul, 200 ml folyadék nagyon kevés, hogy ki is hányja az ételt és megy a hasa. Óriási a folyadékvesztesége.
Én hamarabb mutatnám meg orvosnak megint.
Nálunk ilyen esetben ad a doktornő Normolyt port is, valamint Deadalonetta kúpot és B6 vitamint étvágyjavításra.
Örülök, hogy jobban vagytok egy kicsit.
Jól tettétek, hogy bementetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!