Milyen pelenka a Dm-s?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 15:33
1/11 anonim válasza:
a babylove?Nekem az nem tetszik, hogy nem gumis a dereka,régen az volt,de ma már nem csak az oldala.
Amúgy szerintem jó ezt leszámítva.
2/11 anonim válasza:
nekünk bevállt,nappal azt használom,estére nem próbáltam.1 éves a lányom
No,és az ára is tök jó,pláne ha beváltod a pontjaidat!Én mindig a 25%al veszem.Azt hiszem ebböl is van párdarabos mintacsomag.
3/11 anonim válasza:
Nekünk kifolyik belőle a pisi.
Ettől függetlenül javaslom, hogy próbáljátok ki, hátha nektek beválik.
4/11 anonim válasza:
én folyamatosan csak huggies-t vettem, amíg ki nem nőtte a 4-est. ekkor váltottunk a dobozos 4-es babylove-ra. igen, én is kuponnal veszem, így 3000ért van 84 db pelenka. szerintem nagyon jó, igaz nem gumis a dereka, de pl. a huggies-hoz képest sokkal magasabb a háta, így ez nem okoz gondot. én elégedett vagyok vele, máskor is ilyet fogok venni. maximálisan bevált.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.Azt hiszem egy probát megér!
2010. jan. 29. 15:43
6/11 anonim válasza:
Én két csomaggal vettem, mert dicsérte a barátnőm.Inkább a Tescos, mint az.Nekünk nem jött be.
7/11 anonim válasza:
Nekem bevált, éjjelre csak DM-est vagy Rossmannost használok. Jól tele lesz és nem folyik ki.
(A Rossmannossban azt nem szerete, hogy pisiszaga lesz reggelre.)
Nappalra meg Liberot vagy Pamperst.
8/11 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált,az éjszakát is kibirja.Pedig 8-10 órát alszik a kisfiam.
9/11 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet, mint 16:58-asnál, és szuper a ragasztócsíkja, nekünk más pelusoknál ezzel voltak problémák.
10/11 anonim válasza:
A fiam 5 hónapos kora óta azt használjuk éjjelre és nappalra is. Nagyon bevált. Most 16 hónapos, este 9-től reggel 8-9-ig rajta van, és még soha nem ázott át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!