Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves fütyis kérdés, megijedt...

2 éves fütyis kérdés, megijedtünk, mi tegyünk?

Figyelt kérdés
Minden nap fürdés után "húzogattuk" neki a bőrt.1 éves kora után.Nem is olyan régen felszakadt a bőr.Aztán már másnap megint "visszament" a bőr.Utána észrevettük,hogy fehér anyag van egy vékony bőr alatt.Ma megint felszakadt és egy túrós állagú anyag jött ki!Most ez mi?Vigyük orvoshoz?Vagy normális?Első gyerkőcünk.Bocsi,hogy hosszú lett!
2014. nov. 19. 21:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!Ma voltunk dokinál és mondta,hogy szépen feljött neki,már nem fog visszatapadni!Egy kicsit begyulladt,mondta,hogy kamillával töröljük át és tetrán kenőccsel kell kenni.De elfog múlni.Meg fürdésnél amíg engedi,húzzam hátra neki és mossam meg.Hát meglátjuk....
2014. nov. 20. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt anno,mivel nekünk is le volt tapadva.

Én is nagyon megijedtem tőle.

De ez csak akkor volt mikor feljött neki a bőr.Utána már nem.

Én azt gondoltam,hogy a hintőpor ami alámehetett pici korában.

2014. nov. 20. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!