Kisfiam mostanában imádja nézni a JimJam meséit. Sokat játszunk, már ismeri az összes mesekönyvét, szoktunk építőkockázni, mondókázni, állatokat pakolászni, de van, hogy semmi nem köti le. Ilyenkor bekapcsolom neki a tévét, és van, hogy fél óráig is nézi mozdulatlanul, de ott is mondogatja az állatok hangját, meg hogy autó. Szerintetek tévé függő lesz? Ne engedjem neki?
2010. jan. 29. 12:21
1/7 anonim válasza:
Szia
Én nem vagyok tv ellenes,szerintem napi kb 1 óra tévétől semmi baja nem lesz. Főleg ilyen csatornáktól. Mi a bebe tv-t szoktuk nézni és imádja a lányom.
2010. jan. 29. 12:24
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem tragédia, ha tévézik egy kicsit. Abból is sokat lehet tanulni. Az én lányom a Dórát és Diegot nézi. És már elszámol 8-ig angolul és egy csomó állatnevet és állathangot megtanult. Most 2,5 , de kb annyi idősen kezdte a tévézést, mint a te fiad. Nyáron majd úgyis lesz rengeteg program, ilyenkor télen nyugodtamn tévézhet kicsit.
2010. jan. 29. 12:29
3/7 anonim válasza:
Had nézze. Kicsit legalább leáll a pörgésből:)
2010. jan. 29. 12:30
4/7 anonim válasza:
Az én lánykám ezt nagyon szereti nézni, animációs zene.
Szerintem semmi baj nincs ezzel, legalább addig van időd a házimunkára.:)
www.egyszervolt.hu/animációk- at szereti még.
vagy a www. pöttöskapitany.hu játssz velünk-ből a nagyvilág állatai, hanggal.
2010. jan. 29. 13:12
5/7 anonim válasza:
Szia! A kislányom 18 hónapos és szintén imádja a JimJam-at. kb. 30 percet szokta nézni, hol játszik közben, hol csak azt nézi. Van egy dvd-je is azon magyar gyerekdalok, mondókák vannak. Van hogy azokat énekli (persze amit mond még nem értem. Szerintem ebből is tud sokat tanulni. Hiába, ilyen időjárásban beszorolunk a lakásba és kell egy kis változatosság a gyerekeknek is. És azt se felejtsük el, nem élünk már a kőkorszakban!
Ettől nem lesz tévé függő, engedheted nyugodtan!
2010. jan. 29. 13:21
6/7 anonim válasza:
Kislányom is 16 hónapos és o is rákapott a bebe tv-re,de nem bánom,mert én sem tudok már mit kitalálni neki,hisz majdnem egész nap bent vagyunk és hosszúak a napok.Én úgy szoktam,hogy inkább tobbszor kevesebbet nézze a meséket-egyszerre kb.10 percet nézi,szerintem ettol még nem lesz tv fuggo.
2010. jan. 29. 14:38
7/7 anonim válasza:
Engem is lepontoztak már egyszer érte nagyon.Azt mertem mondani,hogy szerintem semmi szükésge nincsen rá és igenis ártalmas.Ez nyilván nem most fog kiderülni,hanem mondjuk 7 évesen leghamarabb.Egyszerűen egy pár hónaposnam nem elég fejlett hozzá az idegrendszere (sem).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!