A Mester utcávan levő 4d-től vélemények?
Mi itt voltunk tavaly decemberben, maximálisan elégedettek voltunk! Kb 20 perc volt, ennyi bőven elég. Előttünk volt egy pár, akiket elküldtek sétálgatni,h hátha egy fél óra múlva jobban látszik a baba. nekünk volt hozzájuk 30%os kuponunk, amit vissza is kaptunk, így 7000et fizettünk. Kaptunk egy cd-t kb 20 képpel, dvd-t a filmmel, gyönyörű zenével, egy kinyomtatott 10*15ös képet, és egy kisebb képet hűtőmágneses tokban.
ne ijedjetek meg, a rendelő egy lepukkant sztk épületben van, de maga a szoba nagyon szép.
Most talaltam egy olyan akciót, ahol kb 8000 az egész, és ajándék 1-2 perc 5d.
Ez amúgy valós?
Es melle adjak a cd-t, dvd-t es a kepet? Mert akkor baromira megeri.
Te meddig voltal bent?
Nekünk 8900 volt a vizsgálat, és nem volt benne 5d. De úgy láttam mindig más-más akcióik vannak.
Amúgy kb. 20 perc volt a vizsgálat. Mi kb. 15 db képet kaptunk és egy 16 perces dvd-t, meg egy hűtőmágnest a baba képével.
Mivel elég rosszul feküdt a kicsi, ezért sokat küzdött a hölgyike, hogy jó képet csináljon, de sikerült végül neki.
Szerintem amúgy megéri hozzájuk menni, ahogy néztem a többi helyet, mind drágább volt mostanában.
Koszonom! :))
Mi eddig a Csodabent Studioban voltunk, de azt sokallom, h annyiert csak egy kep van hozza.
Es remelem ide nem kell honapokkal elobb bejelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!