Aki hozzátáplál 4.5 hónapos babának milyen gyümölcsöt ad?
utolsó vagyok véletlenül elküldtem
szóval én adtam almát meg amíg volt fagyasztott őszibarack addig azt, utána kecskeméti üvegest
meg meggyet is az elsők között lehet adni
szia érdekes ez a banán kérdés,szerintem adhatsz én most vettem kecskeméti bébidesszertet banán- vilmoskörte (4 hóstól)
szerintem is mehet
A Müllerben lehet kapni Bebivita gyümölcsdesszertet, amit 4 hós kortól lehet adni. Én abból vettem már alma-körtét, alma-banánt, alma-őszibarack-sárgabarackot, ezeket mind nagyon szereti. Aztán adtam már neki almát pici naranccsal, hogy ne fogja meg a kakit. Üvegesből kecskemétis őszibarackot, szilvát (ettől frankón teleküldte a pelust), és alma-sütőtököt. Imádja!
Banyuci
Szia!
Mi is 4,5 hónaposan kezdtük. Kb 1-1,5 hétig napi 1x csak banánt, almát, barackot, később szilvát 3-6 kanállal. Aztán egyre többet adtam neki és bő egy hónap alatt kiváltozzunk egy étkezést. Most készülünk a másodikat is kiváltani. 6 hónapos múlt.
Egyik válaszhoz fűzném:
4,5 hónapos a gyerkőc, de nekünk a doki javasolta, hogy egy hét almázás után egy nagyon érett pici banánt (amit én már nem ennék meg, annyira érett) keverjek az almához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!