Mi volt a legdurvább dolog, amit a környezetetekben babákkal csináltak?
DE MINEK SZÜLNEK AZ ILYENEK???
Ha a gyerek pl. a fogzás miatt hatszor kel egy éjjel, akkor annyiszor kelek hozzá. Nem ez a dolgom?
Ők teljesen kiszolgáltatottak, védtelenek, így tönkretenni őket??!!
Hát, az a helyzet, hogy a mi sztorink sajnos nálunk fordult elő, de utólag visszagondolva aranyos volt. A kislányom 3 éves volt, a kisfiam pedig kb. 1,5-2 hónapos. Adtam a nagynak ebéd után egy túrórudit, majd összeszedve a szennyes edényeket, indultam be a konyhába. Pár pillanat múlva jön az én kicsi lányom utánam, hogy:
"Anya, milyen egy gyereket hoztál te haza? Hát ez még a túrórudit sem szereti" :D
Megpróbálta megetetni túrórudival, hála isten kevés sikerrel :)
Vajon akik lepontoznak, azok ezeket mind jónak tartják és sztrapacskát adnak az újszülöttnek?
2. voltam, ezek szerint (jelenleg) a pontozók 66%-a adnak a pár hetes-hónaposnak krémtúrót és jó ötlet a pár hónaposnak ugyanazt adni mint amit mi (azaz ők, sok zsírral és liszttel) eszünk, pl. zsírban tocsogó pörkölt turmixolva.. mogyorót, gombás ételeket is evett, azokat elvileg kb. csak mostantól szabadna.
Más ismerősök alkohollal is itatták a gyereket, a 3 éves rendszeresen ivott alkoholmentes sört, emellett apu rendes söréből is mindig adtak neki egy keveset.
A másik dolog, amit én nem láttam de ismerős mesélte, hogy egy rokonuknak pincészetük van, a pár éves gyerek az összejövetelekkor mindig kap vörösbort, és hogy szerintük milyen aranyos amikor berúg, támolyog, leül, négykézláb mászik, csuklik...
hát erre inkább nem mondok semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!