Milyen babazselet hasznaltok?
Figyelt kérdés
Sziaszttok, a babom nagy hajjal szuletett de ilyen osszevisza all neki. Milyen hajzselet szoktak tenni ra azok akik szoktak teni ra? Nyugi en sem mindig akarom nem kell a szoveg de szeretnem hogy amikor a oszt tarsaim (nyuggi nem alt suli!!) elsozor latjak, akkor tokkeletes legyne. Bocs a helyesirasert ifonrol irok. Csak normalis valaszopkat koszi!2014. nov. 8. 19:47
11/21 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz hülye! Miért irigykednénk. Az én fiamnak tökéletes frizurája volt, amikor megszületett, már akkor. De milyen fejformája volt, te úristen, mégsem tettem présbe. A te babád így szép. De látszik, hogy gyerek vagy még te is. Nem zselezzuk a babák fejét, had szellőzzön, nehogy bekoszmósodjon stb. Szerinted így csúnya a babád? Szemöldökét nem akarod formára igazítani? Hidd el, az osztálytársaid nem fognak beszólni érte.
12/21 anonim válasza:
Irigykedünk?miért,h nem tanultàl meg írni??
13/21 anonim válasza:
Hát komolyan mondom imádom ezt az oldalt olyan jókat szórakozok hogy mennyi hülye ember van a világon! :-) Hogy a kérdésedre is válaszoljak semmilyen zselével nem szabad kenni a baba haját. Adj rá egy vékony sapkát és akkor nem fog össze vissza állni a haja. Az én fiam kb. 10cm-es hajjal született mikor megmostuk úgy nézett ki mint egy kis sünike de úgy volt cuki.
14/21 A kérdező kommentje:
Teszek ra rendes hajzselet egyszer kibirja.
2014. nov. 9. 15:57
15/21 anonim válasza:
Pfu, inkább nem írok semmit, mert jót nem tudnék, csúnyát meg nem akarok, mert kimoderálnák. Hányszor lesz még ilyen egyszer kibírja dolog, csak azért, mert te nem tudod elfogadni őt? Mert ez ilyenekkel kezdődik. De hát ilyen nagy szavakat ne használjunk, úgysem érted meg, mert látszik a kérdésed értelmi színvonalán.
16/21 anonim válasza:
Az biztos, hogy egyszer kibírja. De azt hogy fogja kibírni, mikor rájön, hogy milyen h.lye anyja van?
17/21 anonim válasza:
Nem irigykedem nincs mire!!Sajnálom hogy ennyi eszed van... nem gondolod hogy kifognak neverni az osztálytársak?? Magadat hozod kellemetlen helyzetbe. Használd azt a kis maradék eszedet..
18/21 anonim válasza:
Kedves 17-es! Nincs neki maradék! Valószínű soha nem is volt semennyi!
19/21 anonim válasza:
Ha már most szégyenled a gyereked, mi lesz akkor, mikor már rosszalkodni is fog, meg lázadozni??? Neked nem való gyerek ilyen felfogással.
20/21 anonim válasza:
Remélem anyád legalább rád szól, amikor bezseléznéd a kisbabád haját, ha már magadtól ennyire hülye vagy.
Ha meg mégis bezselézed, aztán kicsapja a fejbőrét, akkor meg majd jössz ide kérdezősködni, hogy mit csinálj vele, ugye?
Amúgy mire irigykednénk? A nemlétező helyesírásodra? Kösz, azt megtarthatod. Az "ifon"-odra? Köszi, nekem azt se kéne, az androidosakat jobban szeretem. A nagyhajú babádra? Azt se irigylem, az enyémnek is van haja. Mire is irigykedne itt bárki? Tényleg mondd már meg, mert kíváncsi vagyok, mi olyat tudsz felmutatni, ami bárkinek is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!