Az én kis fiam 8.5hónapos adtam neki danoninot banán izűt lehetséges hogy még korán adtam neki, mert másnap egybefolyó piros lett az arca. Vagy attol is lehet hogy egyfolytába folyik a nyála és azt elkeni az arcán és kimarja neki?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:41
1/7 anonim válasza:
voltál kint vele esetleg huzamosabb ideig ebben a hidegben? lehet csak kicsípte neki a hideg.
2/7 anonim válasza:
Szia! Az én babám 5,5hósés adtam már neki de semmi baja tőle.Lehet a nyálától vagy a hidegtől piri!
3/7 anonim válasza:
Inkább adj sima joghurtot, gyümölccsel, abban legalábbb tudod, mi van
4/7 anonim válasza:
Szerintem se kellene bedőlni a reklámoknak..inkább olyat adj, amiről tudod, mi van benne..hiába mondják, hogy a Danonino gyerekeknek való...fenét! Mindenféle színezék, adalék, aroma adja a kellemes ízét, színét...amikre rengeteg baba allergiás.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem attól lett piros. Valószínűbb, hogy a nyálától.Ha allergiás lenne, apró piros pöttyök jönnének ki rajta. Nyugodtan adhatsz neki danoninot, gyerekeknek csinálták, sok kálcium van benne. A sima joghurt sem különb. Ekkora erővel, abba sem tudod, hogy mi van.
7/7 anonim válasza:
Sima joghurtban nincs (annyi) adalékanyag, mint ezekben a gyerekenke gyártott "finomsságokban". Banánt meg lehet kapni és hoozá lehet rakni, minek az a sok mű, eszik majd felnőttkorában eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!