Álomvirág légzésfigyelőről kinek mi a véleménye mindent írjatok le róla légyszi kinek, hogy jött vagy jön be? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 22:20
11/18 anonim válasza:
Először 15 mp múlva egyet sípol, aztán újabb 15 mp múlva kezd vinnyogni. A virágot pedig nem szükséges a falra szerelni, nekünk pl. a földön van. Ha csak a zöld gombot nyomod meg, akkor csak villog, ha a piros és a zöld gombot egyszerre nyomod meg, akkor kattog is.
12/18 A kérdező kommentje:
Megvártam már én az 1 percet is utána szerintem szar a gép.
2014. nov. 9. 18:41
13/18 anonim válasza:
De be tudod kapcsolni? Hülye kérdés, de van benne elem? Nincs lemerülve?
14/18 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálni úgy néz ki viszont azon gondolkodom, hogy nem e halk ez a jelzés... Velünk van egy szobában a kicsi ágya de nem is tudom. Van rá hála az Istennek garanciám meg minden na majd meglátjuk, ha nem akkor váltunk. Ilyen esetre esetleg tudtok jó légzésfigyelőt ajánlani? De nagyon remélem, hogy ennél maradunk. Egyébként nagyon köszi mindenkinek a segítségét!
2014. nov. 9. 23:02
15/18 anonim válasza:
Hidd el ha sípol meghallod. Nekünk külön szobába van a kislányunk és amikor egyetlenegyszer beriasztott úgy pattantam fel az ágyból hogy azt se tudtam hogy értám át hozzá. Amúgy meg majd rájössz, hogy az elején minden pisszenésére fel fogsz kelni? Amúgy mi volt vele a baj?
16/18 A kérdező kommentje:
Leállt a légzése a kicsinek nagyon rossz volt, még szerencse, hogy tudtuk mit tegyünk, amíg kiérkezik a mentő.
2014. nov. 10. 08:52
17/18 anonim válasza:
Azóta már jól van a pici? A gép jelzett?
18/18 A kérdező kommentje:
Nem jelzett hála Istennek de alvás vizsgálatunk lesz majd. :)
2014. nov. 13. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!