Hülye kérdés, de létezik olyan tartó, amire a babahordozót biztonsággal fel tudom akasztani hintának?
Pár napja elővettük a (autós)hordozót, és abban hintáztatom a gyerkőcöt. Kb. 5 percig ha birom váltott karral, majd mindkettővel. Aztán már csak a földön billegetem, és a babó bealszik. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne valami tartó, amire rá lehetne akasztani (plafonba fúrhatós valami) és hintaként is funkcionálna.
Hülyeség?
hát igen, ha lenne ilyen akkor kevesebb pénzt tudnának kicsikarni tőlünk, így muszáj megvenned a hordozót, hintát, pihenőszéket...
én felrakom a hordozót az asztalra és ugy ráncigálom, eddig elég volt, felelelni is alig bírom már... :)
Szia!
Szerintem egyáltalán nem hülyeség!Én is meg csináltam a babahordozót hintának.Vettem egy vastag kötelet egy rugót és felkötöttem a hordozóra.Az ajtó félfába be fúrtúnk egy csigát(ami a hintához kell)Rá akasztottam és már mehet is a hinta-palinta.
Adamo hintát akartam venni,de mivel rohadt drágának találtam ezért ki találtam ezt.Föl,le,jobbra,balra hintázik.
Most 6 hós a fiam,imádja.Mondjuk már 1 hete bébi hintát használunk,mert már ül egyedül.
Köszi, majd megbeszélem a párommal :o)
De úgy látszik tényleg bejönne, mert most is így aludt el, pedig nem is hintáztattam nagyon, csak a földön. 3 perc alatt elaludt úgy, hogy be is tudtam tenni a kiságyba, és nem kelt fel...
Na jó,nagyon nem akarom rászoktatni erre az alvásra, de ha már máshogy nem megy, akkor lesz egy alternatíva... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!