Baj ha elsőnek a tízórai és az uzsi lett kiváltva? Most akarom az ebédet? Hamari lenne? 5hós
Figyelt kérdés
segítenètek hogy hogy csináljam?2014. nov. 6. 08:24
1/5 anonim válasza:
Nem gond. Altalaban az ebedidore mar elfaradnak a gyerekek.
A te gyerkocod min.2* alszik meg, ha nem haromszor.
Ne siettesd, mert meg csak 5 hos.
Ha evy honapja kezdtetek a h.taplalast, ahhoz kepest is gyors a ket eves kivaltasa.
Nekik ilyen korban kell meg a tejalapu taplalas, es ugye tejtermeket 9-10 honapos korig papiron nem kaphatnanak. Mas kerdes, hogy 7-8 hosan neha-neha lehet adni sajtot es tarsait.
Raersz 6,5-7 honaposan kivaltani az ebedet!
A darabos etelt pedig 9-10 honaposan
2/5 anonim válasza:
Én úgy próbálom csinálni, hogy 1 étkezés - 1 hónap. Négy és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást (csak tápszeres volt a lányom), most 6 és fél hónapos, most eszik két teljes "rendes" étkezést, az ebédet és az uzsonnát. Én délelőtt mindig új ételt kóstoltatok vele, de az még csak pár falat, nem teljes étkezés.
3/5 anonim válasza:
mivel váltottad ki? tejpép-gyümölcs? mert akkor kezd el kóstoltatni vele a főzelékeket... ennyi idősen már én is próbálkoztam az ebéd kiváltásával, de most (majdnem 7 hós) sikerült csak, mert nem volt hajlandó annyi főzeléket enni, hogy jól lakjon vele, mindig követelte utána még a tápszert... szép lassan próbálkozhatsz, aztán majd a gyermeked úgyis eldönti hagyja-e vagy sem :))
4/5 A kérdező kommentje:
De.gyümölcs du. Tejpèp. Kóstolta már a rèpát,krumplit. Arra gondoltam hogy ma adok neki krumplit-rèpát ebèdre. Lehet?
2014. nov. 6. 08:37
5/5 anonim válasza:
adhatsz neki, de csak pár kanállal hogy had ízlelgesse.. (bár lehet már elkéstem a válasszal mert túl vagytok az ebéden :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!