Mikor kelted a babád a bölcsőde miatt?
Még csak szeptembertől megy de már számolgattam.Reggel 6tól lehet menni a bölcsibe,tehát 5,30kor fel kell majd kelni:(Megoldható hogy a munkahelyemen 7kor kedzjek tehát addigra be kell érnem.Viszont igy el tudok jönni 1 órával korábban, igy a gyerekért sztem 16órára ott vagyok.
Kiváncsi lennék én is másokra..
Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 8ra kell mennünk melózni. A férjem viszi a kisfiunkat (3 éves) oviba a kislányunkat meg bölcsibe. (14 hós)mert neki kocsival útba esik odafelé, én meg itt dolgozok a lakóhelyünkön.
Mi 6.45kor kelünk, és 7.25kor indulnak kocsival. 15 perc alatt ott vannak az oviba, bölcsibe, férjem bedobja őket:) és megy tovább a melóhelyre 8ra.
Délután én buszozom el a gyerekekért ált. mert én 4kor végzek, a férjem meg van hogy csak 6-7 felé, de ha látja h hamarabb végez akkor ő szedi fel hazafelé a gyerekeket.
Én főleg a kislányomat utálom így egész napra másra hagyni dehát a szükség nagy úr, muszáj voltam visszajönni dolgozni :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!